FUNCTIONELE EN DECORATIEVE AFWERKING MET WANDCOATING

ONZE WANDAFWERKINGEN

Op het gebied van wandafwerking heeft u verschillende mogelijkheden bij AANRENO. Wij bieden wandcoatings en cementgebonden (betonlook) wandafwerkingen aan. Wandcoatings voeren we voornamelijk uit in een polyurethaan (PU) of epoxy coating. Deze wandafwerking wordt meestal uitgevoerd in een drie lagen systeem en is verkrijgbaar in bijna alle denkbare kleuren.

Betonlook is een moderne cementgebonden gladde wandafwerking dat lijkt op beton. Er zijn meerdere materialen waarmee de betonlook gecreëerd kan worden. De keuze van het materiaal hangt af van de ruimte die afgewerkt moet worden. De betonlook is industrieel, strak en helemaal van nu.

Mapefloor I320 Sl Concept 2

EPOXY WANDCOATING

Een wand- of muurcoating op basis van epoxy, is net als expoy vloercoating twee keer zo sterk als beton, vloeistofdicht, krasvast en slijtvast. Hierdoor is een epoxy wandcoating zeer geschikt voor (bedrijfs)ruimtes waar een hoge mate van hygiënische en/of chemische bestendigheid is vereist.

Epoxy wandcoating wordt namelijk naadloos aangebracht. Verder zorgt deze 2 componenten (verf en verharder) coating ervoor dat poriën in de muur worden afgesloten, waardoor stof en vuil zich hier niet kan nestelen. De wandcoating kan worden aangebracht op bijna elk type ondergrond in een matte of glans afwerking. Samen met een vloercoating wordt een slijtvaste en duurzame (bedrijfs)ruimte gecreëerd waar u lang plezier van zult beleven.

Aanreno wandcoating

PU WANDCOATING

Als u zoekt naar een makkelijk schoon te maken en onderhoudsvriendelijke muur, zoals in de keuken, badkamer, wasruimte of garage is een polyurethaan (PU) wandcoating zeer geschikt. Het belangrijkste verschil tussen epoxy en PU zit hem in de hardheid. Epoxywanden zijn heel erg hard en daarom zeer geschikt voor toepassing in industriële ruimtes. Voor particulier gebruik zijn PU coatings heel geschikt, aangezien deze zachter zijn dan epoxywanden en bovendien elastisch.

BETONLOOK WANDAFWERKING

Betonlook wandafwerking op cementbasis is een wandafwerking die zeer stijlvol, modern en industrieel is en prachtig gecombineerd kan worden met strakke witte wanden. Een wandafwerking met betonlook kan worden toegepast in badkamers, op de vloer, wc, douches, keukens, open haard of andere natte ruimtes in plaats van tegelwerk.

Ultratop Loft W

ANTI-GRAFFITI WANDCOATING

Een speciale wandcoating is de anti-graffiti coating. Deze coating wordt handmatig of bij grote projecten met een spuit aangebracht.

Aanreno grafitti wall

Geef een industrieel tintje aan uw huis met betonlook coating

Een betonlook coating is naadloos, modern, ijzersterk én voelt een stuk aangenamer aan dan beton zelf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!