VLOEREN VOOR THUIS OF DE IDEALE BEDRIJFSVLOER

Gietvloeren, een naadloze eenheid

Gietvloeren van AanReno zijn een prachtige basis voor het hele huis of bedrijf. Wij maken naadloze gietvloeren. Onze gietvloeren van beton en polyurethaan geven elk interieur de juiste afwerking door de kracht van hun eenvoud. Een gietvloer in de keuken of badkamer? Geen probleem! De afwerklagen van de vloeren zorgen ervoor dat ze krasbestendig, slijtvast en vloeistofdicht zijn. De gietvloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Voor industriële toepassingen, zoals bedrijfshallen en magazijnen zijn onze epoxy vloeren en vloercoatings zeer geschikt.

Aanreno Ultratop loft 2

Ontdek onze collectie gietvloeren

Cementgebonden gietvloeren, woonbeton en kunststof gietvloeren van AanReno bieden onbegrensde mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat onze gietvloeren comfortabel, mooi en onderhoudsvriendelijk zijn.

Beton gietvloer ultratop

Woonbeton

Steeds meer mensen ontdekken de stoere en robuuste uitstraling van een cementgebonden gietvloer in hun woning. Cementgebonden gietvloeren worden ook wel woonbeton of betonlook vloer genoemd. 

Coating vloeren

De coatingvloer is de praktische tegenhanger van de comfortabele polyurethaan gietvloer. Terwijl een PU gietvloer dikker en flexibeler is, wordt een coatingvloer met een roller aangebracht. 

Kunststof gietvloeren

Een polyurethaan (PU) gietvloer is een kunststof gietvloer met de uitstraling van een designvloer. Dankzij het naadloze oppervlak is deze gietvloer zeer eenvoudig te onderhouden. 

Vloeregalisatie

Een betonvloer egaliseren is vaak nodig voordat u een vloer bedekt. Hierdoor krijgt u een gladde en rechte vloer. Een goede egalisatie van de ondergrond vormt de basis voor een goed uiteindresultaat.

Op zoek naar een vloerenspecialist?

Wij hebben vloeren voor elke ruimte!