WIJ REPAREREN EN BESCHERMEN UW BETON

Betonreparatie en -renovatie

De conditie van het beton is essentieel voor de duurzaamheid van het gebouw. Heeft u last van scheurend of afbrokkelend beton? Betonreparatie is de oplossing. Wij voeren reparaties uit aan onder andere flatgebouwen, woningen, kantoorgebouwen, scholen en sportzalen. Naast grootschalige renovaties voor VvE’s, woningcoöperaties en vastgoedbeheerders werken wij ook voor particulieren. AanReno is de specialist op het gebied van betonreparatie en -renovatie.

betonreparatie

Betonrot

Betonrot herkent u aan zichtbare bewapening, roestplekken rondom de bewapening van het beton en scheuren in het beton. Als het beton scheurtjes bevat, zuigt het gemakkelijker water aan. De stalen fundering (bewapening) in het beton gaat hierdoor verder roesten en uitzetten, waardoor het beton steeds verder scheurt en afbrokkelt. Het uitstellen van betonherstel zal ervoor zorgen dat het beton steeds meer schade oploopt. Ga dus snel over tot betonreparatie!

Keuring galerij- en balkonvloeren

Vereniging van Eigenaars (VvE's) zijn verplicht om onderzoek te doen naar de constructieve veiligheid van uitkragende betonnen galerijvloeren en balkons. Aanleiding daarvoor is de ingestorte galerijvloer in Leeuwarden (2011) en de diverse onderzoeken naar de veiligheid van galerijvloeren die daarna zijn gedaan. Voor 1 juli 2017 moesten VvE's dit onderzocht hebben. De deadline is verstreken, maar veel galerijflats zijn nog niet onderzocht en/of hersteld. Wij kunnen u hierbij helpen en de constructies verstevigen of vervangen.

Renovatie

Ook de cosmetische onderdelen van een renovatie voeren wij voor u uit. Denk hierbij aan het coaten, kitten of schilderen van beton of het vervangen van hemelwaterafvoeren. Zo wordt niet alleen de levensduur van uw beton verlengd, maar ziet het ook weer als nieuw uit.

Op zoek naar een betonreparateur?

Heeft u woning of gebouw last van betonrot? Wij repareren en beschermen uw beton!